Zienswijze indienen bij gemeente

Een VOORBEELDBRIEF vindt u hier.
Schrijf uw eigen
Zienswijze aan de gemeente Oegstgeest!

Indienen VOOR 17 november 2016 t.a.v. College van burgemeester en wethouders.

Benoem in uw (digitale) brief duidelijk het onderwerp:
Zienswijze Definitief Ontwerp Herinrichting Klinkenbergerplas.

Hieronder vindt u de 3 manieren om in te dienen op een rij:
Voor alle manieren geldt dat wij u dringend verzoeken om een kopie van uw brief óók te mailen aan de griffier van de gemeente via: kromhout@oegstgeest.nl . Geef in de mail aan dat u uw Zienswijze heeft ingediend.

1. Afgeven aan de balie: 
Rhijngeesterstraatweg 13, Oegstgeest.

U krijgt direct een ontvangstbewijs.

2. Via de post:
Postbus 1270, 2340 BG Oegstgeest.

U krijgt hiervan helaas geen ontvangstbevestiging, maar binnen 6 weken bericht over de behandeling van uw brief (dat is na 17 november en dus te laat).
Bij deze vorm van indiening is essentieel om een kopie naar kromhout@oegstgeest.nl te mailen!

3. Via het contactformulier van de gemeente Oegstgeest op haar website.

Indien u het contactformulier gaat gebruiken, schrijf uw Zienswijze dan eerst op uw eigen computer. Voeg hem daarna toe als BIJLAGE. Zo heeft u altijd een origineel, indien het uploaden of verzenden niet lukt.
LET OP: Uw postcode vult u als volgt in: 5678aa (dus alles achter elkaar en met kleine letters! Anders krijgt u een foutmelding en kunt u niet verzenden…)
Hieronder hebben we op een rijtje gezet wat u dient in te vullen (1 t/m 4) om ervoor te zorgen dat uw Zienswijze op de juiste plek belandt en ‘meetelt’ bij de gemeente.
Via deze digitale weg krijgt u direct bericht van ontvangst.

zienswijze_uploadstempel_v2

Informatie over het Definitief Ontwerp zoals de gemeente dat voorstelt, met onze verduidelijking ervan in een plattegrond, vindt u hier.

Voor het schrijven van uw eigen Zienswijze kunt u zowel onze voorbeeldbrief gebruiken als terecht op de volgende pagina. Hier vindt u ter inspiratie vragen, argumenten en onze visie m.b.t. het losloopgebied Klinkenbergerplas.

 

 

Advertenties